Var hottere enn hot i januar. (foto: josé, twitter)

Det var hektisk virksomhet hos United de siste dagene før Deadline Day i januar. «Alle» visste at Solskjær måtte ha inn en spiller på topp som kunne avlaste Martial og produsere scoringer fra første kamp. Det endte med Odion Ighalo, som så langt har vist seg å være fulltreff.

Men hvordan hadde Real Sociedad-spiller Willian José klart en hastig overgang til Old Trafford? For skal vi tro agenten hans, var United på for å sikre seg 28-åringen disse hektiske dagene i januar.

Les: Loris Karius har aldri vært ute av Liverpool

Brasilianeren hadde gått inn i 2020 med solide 9 La Liga-scoringer i den første delen av sesongen og agenten opplevde at «alle» var interessert i klienten sin.

-Jeg forteller alle at på overgangsmarkedet i januar, og dette er offisielt, hadde han Manchester United, Barcelona, Tottenham og Newcastle, sier en entusiastisk agent ifølge Teamtalk.

Det ble ingen av delene for José (som kanskje burde vurdere å bytte agent?). Alle de nevnte klubbene var under sterkt press med skader på topp og var villige til å ta valg de ikke ville ha gjort i en normal situasjon.

Les på Popidol: En av de største sangtekst-kunstnere John Prine er død

For Willian José betyr dette trolig at det ble med den ene gangen i karrieren der klubber som United, Barcelona og Tottenham banker samtidig på døren.

United fikk Ighalo, som viste seg som en god løsning for klubben, mens José måtte nøye seg noen gode historier han stolt kunne sende hjem til familien i Brasil.

Heldigvis er Real Sociedad heller ikke et dårlig sted å være.

Les: Fikk beskjed om at Adam Lallana ikke duger