Ikke alt er logisk når det kommer til oppsigelser av managere. (foto: united, twitter)

Dagen etter 1-1 og poengdeling med Chelsea på Old Trafford fortalte United-trener Rangnick at han har skaffet seg ny jobb. Når du har hørt hvordan Jürgen Klopp, Pep Guardiola og Ole Gunnar Solskjær har fortalt hvordan managerjobben for de største klubbene i Premier League krever absolutt alt av energi, tankevirksomhet og tid, blir dette rimelig flaut å høre på.

Ralf Rangnick uttalte på nyåret at han hadde lyst på den faste managerjobben hos United, det var opp til klubben å bestemme hva det blir til. Ikke mange rundene etter forsto United-ledelsen at gegenpress-professoren likevel ikke var den rette for klubben.

Les: Vincent Kompany på vei tilbake til Premier League!

Det er ikke uvanlig at en vikar jobber med å få på plass neste jobb, men ingenting er vanlig når du har dedikert deg til å lede verdens største klubb og har overbevist om at du har kompetansen til å lose United-laget til den fotball-livsviktige Champions League-billetten neste sesong.

Under døgnet etter at Rangnick hadde svart på spørsmål etter 1-1 kampen som ikke styrker troen på at United henviser Arsenal og Tottenham til 5. og 6. plassen, gikk tyskeren ut med nyheten.

-Jeg tar over som landslagstrener for Østerrike på slutten av sesongen, men jeg vil fortsette i min konsultentrolle hos Manchester United. Jeg ser virkelig frem til å hjelpe United til å bli virkelig sterke igjen, sier Rangnick til klubbens hjemmeside.

Hederlig resultat mot Chelsea, men hjelper lite. (foto: united, twitter)

Flere United-supportere har fortsatt ikke kommet over at Solskjær ble skvist ut av klubben han forrige sesong ledet til 2. plass i Premier League og finale i Europaligaen, å se at vikaren som skulle fikse alt har brukt tiden sin på å sikre seg neste jobb da det begynte å butte (vår tolkning), blir sparkingen av Solskjær vanskelig å fordøye.

Vi tipper heller ikke Solskjær lar seg imponere av kombi-opplegget til Rangnick. Ja, nå er det lov til å være oppgitt som Manchester United-supporter.

Les: Nøyer seg ikke med Rüdiger – går for Tuchels andre favoritt