Den kroatiske modellen Ivana Knoll har en særdeles vellykket aktivitet i hvert fall hvis du måler i antall følger på Instagram. Før VM i Qatar hadde hun 867 000 følgene, nå, er hun veldig snart på en million.

Det er strenge sensurregler under Qatar VM, noe som følger av at landet er et strengt muslimsk land hvor det å vise hud, drikke øl eller å homse er problematisk. – Tross alt er faktisk, selv om ikke medieoppslagene tyder på det, Qatar et av de beste landene i Midt-Østen.

Invana Knoll som har en karriere bak seg som «poledanser» og hun er en stor fan av Kroatia som hun har fulgt til både VM i 2014 og 2018. Hun blir sikkert glad om du følger hun på Instagram – Hennes bruker heter naturlig nok KnollDoll

I eller så liberale Canada klarte hun å presse grensene for sensur, men for Qatar sine myndigheter har det så langt ikke vært noe problem!. – Og FIFA, som normalt ville satt ned foten har blitt livredde for kritikk etter president Giovanni Infantino sin spesielle pressekonferanse og holdning til menneskerettigheter.

Les: Liverpool har peilet seg inn på VM-helt

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Et innlegg delt av Ivana Knöll (@knolldoll)

I den første kampen, mot Marokko på Al Bayt Stadium, hadde hun på seg en lang kjole med fargene i landet sitt, og dekket til og med hodet, men hun hadde også en dyp utringning.

Til kampen mot Canada på Khalifa International Stadium hadde hun på seg en kort, lavt snittkjole som eksponerte skuldrene og viste frem kroppen enda mer.

Les på Popidol: Kunstner hyller Norge i et av verdens mest populære PlayStation-spill

Hvem er Ivana Knoll?
Ivana Knoll ble født i Tyskland for 30 år siden, men flyttet til Kroatia som nesten nyfødt, derfor støtter hun Balkanlandslaget i stedet for det teutoniske.

Knoll var frøken Kroatia, er gründer og har et badedrakt- og bikinimerke, som hun selv er modell for.

Den første kvinnen som trakk oppmerksomhet for måten hun kledde seg og vakte oppmerksomheten til publikum var meksikanske Mar Castro, som i verdensmesterskapet i Mexico i 1986 var til stede på tribunen iført en liten T-skjorte med merket til et meksikansk bryggeri på forsiden.

Det var først i 2010 i Sør-Afrika at den paraguayanske modellen Larissa Riquelme dukket opp; i Brasil 2014 stjal Amanda Bueno rampelyset; Natalya Nemchinova og Anastasya Kvitko stjal fansens oppmerksomhet.

Nå i Qatar 2022 er det kroatiske Ivana Knoll som tar oppmerksomheten.