August Mikkelsen

Det har allerede vært to bud som har blitt avvist av Hammarby. – I Janauar hentet Bodø/Glimt inn Tromsø sin suksessrike hovedtrener Gaute Helstrup som assistent.

Helstrup ha overtalt Bodø/Glimt til å gå for sine favoritter i Tromsø. Den 23 år gamle Tromsø-gutten August Mikkelsen som i fjor meldte overgang til Allsvenskan og Hammarby.

Les: ESPN: Kan bli umulig for Erik ten Hag å fortsette som Manchester United-trener

Vi vet at Bodø/Glimt i februar la inn et bud på August Mikkelsen som ble avslått. Svenske Aftonbladet skrev i forrige uke at det er lagt inn et nytt og mye bedre bud: «Det er et mye bedre bud enn det første, men Hammarby avslo også det andre budet»

Hammarby ønsker å beholde Mikkelsen, spesielt hovedtrener Kim Hellberg veldig gjerne beholde nordmannen. Den svenske hovedstadsklubben som ikke lot seg overbevise av budet som kom sist uke betalte Tromsø 1,5 millioner euro i fjor vinter. en sum de ønsker å doble med et eventuelt salg tilbake til Eliteserien.

VG melder at det går mot et snarlig salg, noe som må bety at Bodø/Glimt sitt tredje bud må være på omtrent 30 millioner kroner.

Glimt har vært interessert å sikre seg 23-åringen allerede før han gikk til svensk fotball i fjor vinter. – Men da hadde de ikke Gaute med på laget!.

ENGELSKE KLUBBER: Martin Ødegaards tidligere makker på lista hos Arsenal