Vil høre mer jubel i Paris.

Det har vært stille selv rundt Mauro Icardi de siste ukene. Nå skal agenten ha satt igang løpet frem mot neste sesong.

Icardi har gjort en god figur hos PSG, men har måttet akseptere en tilværelse litt i skyggen av de etablerte stjernerne i klubben. Dette er tydeligvis en posisjon spiller og agentfrue ikke aksepterer.

Les: Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet

PSG sikret seg en kjøpsopsjon da de leide argentineren fra Inter forrige sommer. 12 scoringer på 20 Ligue 1-kamper og solide 5 scoringer på 6 Champions League-kamper burde være nok for den franske klubben til å beholde angrepsspilleren, men skal nå ha fått beskjed fra fru Icardi at Paris ikke lenger frister.

Det er La Gazzetta dello Sport som hevder at Wanda Nara har kalt inn PSG-ledelsen og fortalt at klienten ikke ønsker å bli i Frankrike, turen går tilbake til Italia.

Les på Popidol: Plutselig hører vi på The Police igjen

Vi har tidligere hørt om potensielle overganger til både Juventus og Napoli, men dette vil Inter garantert ikke godta. At Conte og Icardi skal bli godvenner, er heller ikke å forvente etter fjorårets sirkus som resulterte i en tribuneslitende Icardi.

Hvis den italienske avisen har rett. stiller vi oss derfor undrende til Wanda Naras avskjed med PSG, for vi ser ikke helt for oss naturlige neste stoppested for Icardi.

Les: Tenk hva denne goalgetteren får til med Liverpool-spillere rundt seg