Har reist seg etter United-nedturen. (foto: inter, twitter)

Den tidligere Manchester United-floppen skaffet seg ikke noen nye venner i Liverpool denne uken. Heller ikke blant Inter-supporterne som hadde tatt turen til Champions League-kamp på Anfield.

Liverpool hadde et komfortabelt forsprang fra Milano i første 8.-delsfinale, der Roberto Firmino og Mohamed Salah avgjorde kampen på San Siro med to sene scoringer. På tirsdag skulle Jürgen Klopp forsvare seg inn til avansement. Det så lenge ut til å bli en kveld med lavt blodtrykk for Liverpool-supporterne, men så smalt det fra Lautaro Martinez i det 61. minutt.

Se Serie A, Ligue 1, La Liga, Bundesliga og mye mer direkte på UnibetTV

Ny spenning og alle muligheter for Inter Milan til å gjøre som Atletico Madrid i 2020. To minutter senere brast håpet for Inter-supporterne.

Alexis Sanchez dro på seg sitt andre gule kort. Med chileneren utvist og Inter med ti mann på banen de neste tretti minuttene av kampen, var Serie A-klubben sjanseløs til å hanke inn avansement.

Vi vet ikke om denne unødvendige utvisningen har fremskyndet prosessen hos Inter Milan, men ifølge Calciomercato er avgjørelsen tatt om Sanchez sin fremtid i Inter-drakta.

Selv om Sanchez har vært gamechanger i flere avgjørende kamper i Serie A og cupen, hevder Calciomercato at Inzaghi og Inter Milan har bestemt seg for å sende den chilenske løven på overgangsmarkedet i sommer, ett år før kontraktsutløp.

Sanchez kom på free transfer etter sitt totalt misslykkede opphold hos Manchester United. 17 scoringer og 23 assists på 99 kamper i Inter-drakta er ikke så halvgærent, men ifølge Calciomercato ser Inzaghi at klubben har fått ut det de kunne av free agent Sanchez. Motivasjonen for å kvitte seg med 33-åringen i sommer er tydeligvis høy. Calclomercato hevder Inter åpner utgangsdøra for bud på under 4 millioner euro.

Se Serie A, Ligue 1, La Liga, Bundesliga og mye mer direkte på UnibetTV

Vi gleder oss til Torino – Inter Milan, søndag 13. mars

Betyr dette at Premier League-klubber vil ta sjansen på å hente den tidligere Arsenal-stjerna tilbake til balløya?

I Supercoppa-finalen mot Juventus sto det 1-1 etter ordinær tid. Sanchez ble sluppet løs fra benken og dundret på i et vilt tempo som endte med at han kunne flekse muskler som matchvinner i det 121. minutt.

Roar! (foto: inter, twitter)

Inter-manager har stort sett benyttet Sanchez som innbytter, selv er 33-åringen overbevist om at han har så mye, mye mer å by på, og sender en invitasjon til de største klubbene: «Sånn er mestere. Jo mer de spiller, jo bedre føler de seg.»

Selv om Champions League eventyret er over, har Inter Milan en stor mulighet til vinne Serie A. Sendes Alexis Sanchez ut på overgangsmarkedet i sommer, kan det dermed bli som back-to-back mester i ligaen. Ikke dumt å ha på CV’ en.