Ikke bare, bare å få kjeft av supermann.

Et godt råd, planlegger du en tur til Italia i nærmeste fremtid, vent litt! landet er i fullstendig oppløsning etter Nord-Makedonia med en sen scoring i VM-playoffen sørget for at de går glipp av nok et VM. Som en fan med grønn, hvit og rød maling i ansiktet på skrek ut på Rai One etter kampen mens tårene spratt: «Og det var bare Nord-Makedonia, tenk hvis Vest, Øst og Sør-Makedonia hadde vært med også».

Nok et VM går uten Italia. Det ble klart etter at vesle Nord-Makedonia sendte sjokkbølger i Fotball-Europa med en sen scoring i VM-playoffen mot Italia.

Les: Det er to budgivere igjen i racet om Chelsea

Den italienske landslagssjefen var en av de som Manchester United virkelig ønsket som ny manager, men de var, som resten av verden overbevist at Italia ville nå VM i Qatar og dermed ikke være tilgjengelig i sommer. – Nå er situasjonen snudd på hodet. Roberto Mancini har ikke lykkes i sitt oppdrag.

Akkurat som EM var min vakreste opplevelse i livet, er dette min største skuffelse. Vi kan ikke si noe. Slik er fotballen, iblant kan utrolige ting skje, sier Italia-trener Roberto Mancini til Rai Sport.

Han la til at skuffelsen var for stor til å si noe om egen fremtid. – Landslagssjefen var imidlertid klar på at laget ville klare seg bra!: «Jeg er sikker på at dette laget har en stor fremtid. Jeg støtter disse spillerne nå mer enn noen gang.»

Nord-Makedonia fikk en ny helt i går kveld. Aleksandar Trajkovski scoret i det 92. minutt etter et langt utspill fra keeper som bare trillet gjennom hele forsvaret.

Trajkovski hamret til fra distanse, og ballen suste av gårde ned i venstre hjørnet.

– Et av de største kvalifiseringssjokkene i Europa noensinne, beskrev TV 2-ekspert Simen Stamsø-Møller det som.

Italia hadde ballen klart mest gjennom hele kampen og avsluttet 32 ganger. Nord-Makedonia på sin side sto med kun tre avslutninger før Trajkovski overrasket hele Renzo Barbera stadion – og resten av fotballverden.

Les: Setter fantasipris på Tammy Abraham

Dagen før den verste dagen i Roberto Mancini sitt liv.

Italia røk mot Sverige i forrige VM-kvalifisering. Onsdag ble det et nytt nederlag for den regjerende europamesteren.

Nå blir det istedenfor Portugal mot Nord-Makedonia til kamp om en VM-plass i Qatar på slutten av året.

I løpet av noen dager er trolig Italia på let etter en ny landslagssjef. – Hva er bedre for Roberto Mancini å gjemme seg for italienske fans på Old Trafford og lede et lag som har alt å vinne og ingenting å tape.