Joao Felix

Atletico Madrid-sjef Miguel Angel Gil Marin bekreftet det vi alle egentlig alle hadde fått med oss at alt ikke var bra mellom Joao Felix og Atletico Madrid tidligere denne måneden. – Forholdet mellom den unge superstjernen og manager Diego Simeone var svært kaldt.

Det virker stadig mer sannsynlig at portugiseren vil forlate Los Colchoneros så fort det lar seg gjøre. Problemet skal være prislappen!. Diego Simeone setter døren overrakende på gløtt i tilfelle Felix ønsker å komme inn i varmen igjen.

Les: Radja Nainggolan nær et utrolig comeback

Det er verdt å huske at etter å ha startet de første syv kampene for Atleti, har Felix ikke startet en kamp siden midten av september. Da Antoine Griezmann ble tilgjengelig for utvelgelse på heltid (på lån var det viktig med god prosentregning i forhold til betalingen til Barcelona), mistet Felix plassen. På jobb for Portugal viste Felix Atleti akkurat hva de manglet, med noen fine prestasjoner.

I forkant av Atletico Madrids kamp mot bunnlaget Elche i kveld, ble Simeone spurt om hvordan forholdet hans var til Felix.

«Det er et godt arbeidsforhold. Siden jeg har vært i klubben har jeg aldri sluttet, utover noen forskjeller som eksisterer mellom folk, og vi kan ikke bli enige om alt, og ønsker å gjøre det beste av klubben, til den siste dagen, enten det er meg eller fotballspillerne . [Det handler om] å gi alles maksimalt.»

«Det som betyr noe for meg er laget, og han er viktig for laget. Hvis han viser oss hva vi så i VM, vil han være veldig viktig. Han har forutsetningene og talentet, og laget trenger hans kvaliteter.»

Les: Manchester City tilbyr det dobbelte av AC Milan

Tidligere da han ble spurt om Felix sin oppvarming av benken, har Simeone opprettholdt en streng linje av de som viser at de fortjener å starte på trening vil gjøre det.