Han til høyre skal ha problemer med å innrømme feil.

Mairicio Pochettino ønsket aller helst å fortsette i Tottenham da han på grunn av en dipp i lagets form fikk sparken i november. – Nå skal den argentinske manageren ha sluttet å vente på at Jose Mourinho som ikke har klart å løfte Spurs til nye høyder skulle få sparken og åpne opp for en retur til det som fortsatt er litt uvant å si «Tottenham Hotspur Stadion».

Det blir også litt lenge å vente på at Ole Gunnar Solskjær skal få sparken i Manchester United og det ser også ut til å ta tid med innsprøytingen av Saudi Arabiske penger i Newcastle.

Les: Klubbene fikk grønt lys

The Telegraph at 48-åringen er på lista til både Juventus som erstatter for Maurizio Sarri og Inter Milan som erstatter for Antonio Conte. Litt vanskelig å skjønne hvorfor de skal bytte nå, de har levert gode resultater denne sesongen, som har vært merkelig for alle. – The Telegraph skriver videre at Mauricio Pochettino helst vil lede et lag i Premier League med La Liga som en god nr 2. Vi får se hvor langt nedover sin egen prioriteringsliste manageren er villig til å gå når lysten til å lede et lag blir stor. Det skal også være konkrete sonderinger gjennomført fra Atlético Madrid og Borussia Dortmund.

Les på F7: Fotball, en fantastisk måte å hente tilbake penger fra rike sjeiker og kinesere