Vil bare spille fotball, sier han.

Den belgiske landslagssjefen Roberto Martinez mener det er en fordel for Romelu Lukaku å spille for andre klubber enn Manchester United. – Han peker på for lite spilletid og en dalende formkurve og en ikke inspirerende situasjon for angriperen på Old Trafford. 

En overgang til Inter Milan og manager Antonio Conte er å foretrekke og Romelu Lukaku er med på ideen. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær mener han skal klare å få målmaskinen til å fungere igjen og vil absolutt ikke selge.

Les: Da har Martin Ødegaard tatt flyet til Tyskland

The Telegraph skriver at et eventuelt salg vil bli såpass dyrt at Inter Milan ikke har mulighet til å kjøpe med mindre de selger Mauro Icardi. – Planen skal være å tilby den meget kontroversielle, men svært effektive argentineren som en del av en bytteavtale med Manchester United. – Avisen skriver at det trolig trengs en god del overtalelseskunst for å få det til.

Romelu Lukaku vil koste Inter Milan rundt 80 millioner euro, skriver The Telegraph, og dermed kom planen om å tilby Icardi som en del av avtalen. Antonio Conte skal lenge ha ønsket seg angriperen, han forsøkte å hente han til Chelsea mens han var manager der.

Les: Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid