Nye lagkompiser i Miami skal nok bli kjent med dette blikket fremover.

MLS har sikret seg den største av de største. David Beckham har holdt det han lovet for fire-fem år siden. Er det noen som egentlig har tenkt på konsekvensene av å hente Messi til en mindre liga, til en klubb som ble etalbert i 2018, hadde sin første sesong 2020 – og etter femten kamper denne sesong ligger nederst på MLS tabellen Eastern Confercene? Nick Marsman har.

-Personlig tror jeg ikke klubben er klar for Messis ankomst, begynner Inter Miami-keeper Nick Marsman til ESPN.

LES: Forteller hvorfor han droppet Barcelona

-Vi har en midlertidig stadion hvor folk bare kan gå inn på banen fordi det ikke er noen sperringer. Vi forlater også stadion uten sikkerhetsfolk. Jeg tror ikke klubben er klar, kommer det fra Marsman.

Som sikkert skjønner at livet ikke blir som før, minuttet etter at Messi tar sitt første skritt ut på treningsfeltet til Inter Miami. Keiser Messi dikterer hvordan han vil ha det, resten av troppen føyer seg.

Marsman skjønner like godt som oss at Lionel Messi har hatt verdens beste spillere rundt seg hver eneste sesong siden 2004, nå skal Marsman og en gjeng med det som så langt er sesongens svakeste tropp i Eastern Conference mate Messi med baller (vi tipper 90 prosent skal innom argentineren på vei opp i angrep), mens det garantert ikke vil bli noe bidrag fra 36-åringen i press eller returløp. Det har vi sett tydelig hos PSG.

LES OGSÅ: Mario Balotelli rykker ned med kaosklubb

Marsman og Inter Miami-spillerne får en opplevelse for livet, men har nok begynt å gruble over hvordan i huleste det praktisk skal gjennomføres når laget skal tilpasse seg den regjerende verdensmesteren – og vinne kamper.