Amahl Pellegrino med bleiket hår feirer sitt andre mål i MLS. - Det blir flere!!

Lionel Messi som kom til Inter Miami i fjor sommer er i gang med sin første hele sesong i Major League Soccer, han viser sin klasse, men det som var den magiske ingrediensen i viser det seg var å bringe inn lagkamerat Luis Suarez.

I vinter fikk MLS gleden av å få Luis Suarez til å løfte nivået i serien, de fikk også Bodø/Glimts sin glimrende toppscorer Amahl Pellegrino. Mens Inter Miami leder Eastern Conference etter 12.kamper med 24.poeng ligger San Jose Earthquakes nederst i Western Conference med bare 7.poeng etter 11.kamper. Nå som Pellegrino har fått ristet av seg jetlaget og har funnet frem scoringsfoten igjen kommer poengsankingen til å få fort.

Lionel Messi og Luis Suarez to kommer til å løfte Inter Miami til sitt første MLS mesterskap. Det er tidelig, vi vet, men det vi så i natt sa de slo NY Red Bulls på Chase Stadium viser hvor sterke de er.

Les: Ryan Reynolds skal overbevise spissen med 136 Premier League-scoringer

Et hat-trick fra Luis Suarez, to av Matias Rojas og et Messi-mål beseglet en 6-2-seier til Gerardo Martinos lag.

Etter kampen sa Inter Miami-sjef Martino: «Messi hadde eksepsjonelle kamper i Barcelona i løpet av min tid med ham.

Men jeg husker også en semifinale med Paraguay i Copa America i Chile, hvor han ikke scoret mål og han fortsatt var banens beste spiller. I Barcelona hadde han en kamp mot Valencia hvor vi tapte 2-0 og deretter vant 3-2 med tre mål fra ham.

«Og det var en annen mot Sevilla hvor vi tapte 1-0 og så scoret han tre mål og vi vant 4-1. Jeg sier alltid dette, og det er overflødig på dette tidspunktet, men han gjør alltid noe nytt. Å være involvert i alle seks målene i et lags 6-2 er noe som vil være vanskelig å se igjen.

ENGELSKE KLUBBER: «Neste store Manchester United-trener» ledet Ipswich til historisk Premier League-opprykk!

San Jose Earthquakes 3 – Los Angeles FC 1

Pellegrino lurte stjernekeeper Lloris – scoret sesongens andre i MLS Amahl Pellegrino er for alvor i ferd med å få fart på karrieren i Major League Soccer. – Lørdag rundet han tidligere Tottenham-keeper Hugo Lloris og scoret for San Jose Earthquakes.

Pellegrinos fulltreffer bidro til at laget hans beseiret Los Angeles FC med 3-1. – Hos ESPN kan du se målet.

Les: Ingen «jomfru vibber» fra Madonna på Copacabana-stranda

Den tidligere Bodø/Glimt-yndlingen satte inn 2-0-målet i kampen ti minutter ut i annen omgang. Etter en strålende pasning av argentineren Cristian Espinoza kom Pellegrino alene med Los Angeles-keeper Lloris. Nordmannen rundet sisteskansen og trillet ballen i nettet.

Pellegrinos scoring var hans andre for sesongen. 33-åringen startet lørdagens kamp til venstre i Earthquake-angrepet. Han ble byttet ut etter 69 minutters spill.