Beckham vet å omgi seg med superstjerner som Tom Brady. (foto: inter, twitter)

Jorge Mas eier Inter Miami og har jobbet tett med David Beckham for å bygge opp det som en dag skal bli en internasjonal storklubb. Ifølge spanske El Heraldo nøyer Mas seg ikke med å holde seg til det amerikanske kontinentet. Nå pågår kjøpsprosessen av spansk klubb.

Real Zaragoza har vært i spill i en lengre periode, men det har vært ukjent hvilke aktører som posisjonerer seg som kjøpere av klubben. Ifølge den spanske avisen El Heraldo leder Jorge Mas en internasjonal gruppe med investorer, der handelen nå er i boks og venter på godkjenning i Spania.

Les: Lettere for Kalvin Phillips å finne utgangsdøra på Elland Road

Mas og partners tar over 90 prosent av aksjene, tar over klubbens gjeld på 70 millioner euro og skal investere 20 millioner euro for å bygge opp en sterkere spillertropp. Målet er opprykk til La Liga.

Jorge Mas, Chris Henderson, Phil Neville og David Beckham før maskene ble kastet. Han ytterst til høyre vet selvfølgelig hvor kameraet er…

Etter sesongen skal det jobbes for å bygge opp, mens de neste månedene dreier seg om å hindre nedrykk. Zaragoza befinner seg for tiden på en ikke så betryggende plass over nedrykksstreken.

Les: Bodø/Glimt har hentet tilbake sin toppscorer fra 2010

Vi lurer selvfølgelig på hvilken rolle David Becham spiller i dette oppkjøpet. Når Inter Miami-eieren står bak, kan vi ikke skjønne annet enn at Becks er med og trekker i trådene. Det første av flere oppkjøp i Europa, mon tro?