Happy days på tronen. (foto: city, twitter)

Real Madrid og Manchester United har tidligere vært linket til Federico Dimarco, nå melder det seg på to nye giganter i jakten på den italienske venstrebacken. De to sist ankomne klubbene styrer mot signering neste sommer og skal friste 25-åringen med et kraftig lønnshopp.

Dimarco står med bare 105 kamper i Inter-drakta siden overgangen i 2018, men har hatt to runder på utleie. Forrige sesong sto den italienske landslagsspilleren på banen i 50 kamper, inkludert Champions League-finalen mot City. Nå er det ingen tvil om at 25-åringen har en nøkkelrolle hos Inter, klubben har skjønt de må handle raskt før rivalene tvinger frem en exit på Dimarco.

LES: Steve Bruce nær et «sjokkerende» comeback til trenerbenken

Venstebacken tjener ifølge Calciomercato rundt 30 000 euro i ukelønn, det italienske mediet hevder Inter er klar for å doble denne lønna for at 25-åringen forlenger utover 2026. Det kan godt ende med at dette ikke er nok. Calcoimercato melder Manchester City og Chelsea skal være villig til å firedoble den eksisterende lønna i Premier League.

LES OGSÅ: Brasils legendariske landslagssjef Tite har fått et tilbud det er vanskelig å si nei takk til

Dobbel lønn i vante omgivelser og potensielle titler hos Inter. Firedobling av lønn for tittelgrossisten City. Firedobling av lønn i heksegryta på Stamford Bridge – trolig uten Champions League-billett. Da får vi se hva som betyr mest for Dimarco.