Bernardo Silva (foto: city, twitter)

Det er ganske underholdene å lese spansk presse om dagen, de vingler mellom spå økonomisk himmel og helvete for Barcelona. – et eksempel fra de siste dagene er en rekke artikler som beskriver hvor mye klubben vil spare i lønn ved at Paris Saint-Germain kjøper Ousmane Dembélé og hvor intenst sjefene på Camp Nou ønsker seg Bernardo Silva.

En ting er sikkert, Bernardo Silva kommer ikke til å godta en lavere lønn enn Ousmane Dembélé når han tjener omtrent det samme i Manchester City.( Årslønn på 100 millioner kroner pluss minus noen millioner)

Les: Nyslått kaptein Aron Dønnum dilter ikke etter Ronny Deila

Mundo Deportivo melder i dag at jakten på Bernardo Silva intensiveres. Ousmane Dembélé vil signere for Paris Saint-Germain i dag etter å ha gjennomført en vellykket legetest i går. – Så snart det er signert vil Barcelona, som de alltid gjør bruke opp alle pengene de har tjent med en gang.

Xavis «største ønske» er å hente inn Bernardo Silva og Mundo Deportivo skriver at klubbens president, Joan Laporta sammen med sportslige funksjonærer, Deco og Mateu Alemany har gitt grønt lys til å signere Bernardo Silva. Klubben skal ha stoppet alt annet for å sette alt fokus på City-midtbanespilleren.

Bernardo Silva sies på sin side å være opptatt av å flytte til Barcelona og er den eneste klubben han kunne tenke seg å forlate Manchester City for.

Nå gjenstår det for Barcelona å komme til enighet med Manchester City. Bernardo Silva har i følge Transfermarkt en verdi på 80 millioner euro, en sum som langt overstiger det PSG vil betale for Ousmane Dembélé.

Les på F7: Nå har du mulighet til å bevise du er en «gangster»