Arda Güler på sin første Real-trening. (foto: real, twitter)

Den røde løperen var rullet ut, forventningene var enorme! – Real Madrid hadde sikret seg den fremtidige superstjernen Arda Güler fra Fenerbahçe for bare 20 millioner euro.

Den offensive midtbanespilleren som bare er 19 år og som fortsatt har mulighet til å korrigere har gått fra nedtur til nedtur i «Los Bancos» og nå skriver AS at fremtiden i Real Madrid er usikker bare syv måneder etter han ankom Santiago Bernabéu.

Les: Barcelona-direktør Deco har akkurat møtt agenten til Erling Braut Haaland

Men så langt har ingenting gått som planlagt

Güler har dels blitt plager med skader, dels ikke fått sjansen til å vise seg frem av manager Carlo Ancelotti. Og nå kommer informasjon som hevder at fremtiden hans hos La Liga-gigantene allerede er usikker.

AS hevder at 19-åringen selv ikke forstår hvorfor han ikke får flere sjanser i Real Madrid-trøya. Både spilleren og hans agent sies å være «frustrert» over situasjonen og mangelen på spilletid. – Med bare 92 minutter totalt skjønner vi frustrasjonen.

Men misnøyen går begge veier. Det stilles spørsmålsteng i Real Madrid om Gülers holdning. For eksempel har tyrkeren åpenlyst ha vist sin misnøye på benken etter ikke å ha blitt byttet inn i en La Liga-kamp.

Hans motvilje mot å bli lånt ut skal heller ikke ha imponert ledelsen.

Les på F7: Kan vente seg mye benking fremover

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Arda Güler (@ardaguler)

Det gjenstår å se om partene klarer å løse situasjonen. Güler har kontrakt til 2029.