For noen få dager siden kunne Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær fortelle verden at deres franske superstjerne Paul Pogba var klar til å spille mot Arsenal kl 21 00 i kveld.

Pogba som ble skadet i september har brukt tid etter skaden til å «komme» seg igjen. – forøvrig til massiv undring da han har blitt observert dansende på fest samtidig som han har vært sykemeldt. (mye helbredelse i dans)

Da Manchester United-laget ankom Landmark Hotel i London på nyttårsaften, var ikke Paul Pogba med Daily Mail skriver man ikke kan forvente han spiller i kveld.

Selv om han ikke spilte mot Burnley i forrige Premier League-kamp, skal han allikevel ha fløyet til Frankrike for veldedighetskamp før kampen mot Arsenal.

  1. juledag fikk han 26 minutter på banen i Premier League-kampen mot Watford. Mot Newcastle ble han byttet inn etter pause, menvar ikke klar for å spille mot Burnley to dager senere.

Før dette hadde ikke Paul Pogba spilt siden slutten av september. – Det skal være en ankelskade som sliter på han, i tillegg til det mentale presset som kommer av å bli ønsket av både Real Madrid og Juventus.