Det er ingen nye tilfeller av coronasmitte i Kina, med unntak av noen få som kommer til landet og som scannes med grensen. – Ting ser veldig mørkt ut her i Europa, hvor alt stenges ned er hverdagslivet på vei tilbake for fullt i Kina.

Det var i Kina det hele startet, og supermakten har brukt de siste månedene til å få kontroll på smitten. Og det har virket.

Les: Lorenzo Sanz tidligere Real Madrid president død av coronaviruset

Når de kinesiske myndighetene kan sende medisinsk utstyr til Italia og begynne å prate om konkret dato for sesongåpning av den Kinesiske Superligaen, da begynner tilværelsen å se lysere ut.

En av de som sitter i karantene er tidligere United-spilleren Maruoune Fellaini han blitt testet positiv for coronaviruset som den første spilleren i den kinesiske fotballigaen.

Det er klubben Shandong Luneng som søndag melder dette på sin hjemmeside. Heldigvis har viruset fart godt med belgieren, som ikke har følt noe ubehag, men er satt i karantene for behandling.

Myndighetene forventer at sesongen kan starte 18. april, det etter en periode på 14 dager hvor klubber kan trene som normalt først.

Les på Popidol: Nytt Spyro-spill i produksjon