Avram Glazer

Det er absolutt ingen grenser for hvor grådige som Manchester United eierne er. – Glazer-familien som allerede har sugd ut over 20 milliarder kroner fra Premier League klubben, er ikke fornøyd med 60 til 65 milliarder kroner som skal ligge på bordet fra runde to.

Beskjeden som kommer er at de ikke bryr seg om investeringsplanene som kommer etter de har solgt, slik storbrittanias rikeste Sir Jim Ratcliffe har med i sitt bud.

Les: Premier League-gigant nøler ikke – i samtaler med Barcas juvel

Sky Sports (med flere) melder at det ikke er noen akseptable bud og at det blir utlyst en ny budrunde. – Det er også avslørt at det ikke bare er Qatar-sjeik Jassim og Sir Jim Ratcliffe, som er med på dansen, men også fem andre og hemmelige interresenter.

Gary Neville er en av mange som ikke er imponert: «Å ta dette til en tredje budrunde, viser mangel på klasse. Markedet har åpenbart ikke gitt dem svaret de trenger. Det er som om de har lagd en pakt der de ikke vil godta mindre enn én milliard pund per familiemedlem»

Det må legges inn bud innen utgangen av april og det sies å være siste budrunde. – Hvis ikke minst 6 milliarder pund omtrent 78,6 milliarder kroner legges på bordet truer Glazer-familien med å ikke selge.

LES: Sky Sports: Arsenal står klar for å hente en av Ten Hags tidligere favoritter