Peker på utgangsdøra

Cristiano Ronaldo mer enn antyder at hans tid i Real Madrid nærmer seg slutten. Det ble ingen mål i går kveld, men det hindret han ikke å skrive seg selv inn i historiebøkene. – Ingen andre har fem Champions League-troféer.

De som kommer nærmest er Lionel Messi, Xavi, Andres Iniesta, Gerard Pique og Clarence Seedorf som alle står med fire.

Les: Gareth Bale var ikke glad for å starte på benken

Real Madrids 3-1-seier over Liverpool ble preget av keepertabber av Karius og at Mohamed Salah måtte gå av banen.

Les: Burde revurdere salg av Karin Benzema og Gareth Bale

Hvis nå Real Madrids største stjerne bestemmer seg for å gå, samtidig som klubben har en lang salgsliste er det ikke sikkert det er mange av de «gamle gode» igjen når overgangsvinduet lukkes.

Les: Jürgen Klopp på gråten når han oppdaterer om Mohamed Salah

Midt i jubelen etter å ha vunnet Champions League for femte gang viser Ronaldo sitt frustrasjons nivå og snakker med Football-espania og Bein Sports.

«Jeg ønsker å nyte seieren, og om noen dager vil jeg komme med en kunngjøring ovenfor fansen som har støttet meg. Det har vært en opplevelse å spille for Real Madrid. Er det et farvel i kveld? Det får du svar på om noen dager».

Sportsavisen Marca kaller uttalelsen for «en bombe».

Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid fra Manchester United i 2009, ryktene har gått lenge om en retur til Premier League og nå ser det ut til at vi får svaret om noen få dager.

På pressekonferansen etter kampen ville trener Zinédine Zidane gjerne snakke om den fantastiske prestasjonen det er å vinne Champions League tre år på rad, men de spanske journalistene var bare interessert i å snakke om det Ronaldo hadde sagt.

– Vi får se hva som skjer, men som jeg alltid har sagt, Cristiano må bli. Det er ja eller ja, som vi sier i Spania. Han må bli, sa Zidane.

På et senere spørsmål om laget store stjerne, som denne gangen ikke scoret, sa Zidane:

– Det er umulig å beskrive hva han betyr for Real Madrid.

Pågående journalister ville gjerne vite hvordan Zidane tolket ordene portugiseren brukte.

Det var ikke den franske treneren interessert i.

– Hva kan jeg si? Ingenting vil uansett endre noe. Hvis det var det han sa, så var det det han sa. Men vi må gjøre det beste ut av det. Om tre eller fire dager sier han kanskje noe annerledes.