Alexandre Lacazette

Litt merkelig i og med at Arsenal i sin tid bladde opp 550 millioner kroner for den franske superstjernen Alexandre Lacazette at de nå synes å ikke bry seg. – Siden han ankom fra Lyon i 2017 har det blitt 68 mål på 180 kamper for The Gunners.

Det London klubben gjør nå er et sjansespill, samtidig som en rekke klubber blant annet Atlético Madrid, AC Milan, Marseille og Newcastle er svært interesserte i å signere Lacazette har de bestemt seg til å vente med å diskutere en ny avtale mot slutten av sesongen, noe som plasserer samtalene i 12 time for kontrakten.

Les: Det peker bare en vei for spisskomet – snakker med Barcelona

Både Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang nærmer seg slutten av sine respektive karrierer i Arsenal

Arsenal må spise kameler og sanksjonere salget av Alexandre Lacazette allerede i for å hjelpe til med å finansiere sportsdirektør Edus jakt på en ny utfordrer for Aubameyang.

Mikel Artetas angrepsduo har hatt en sunn form i det siste, og kombinert godt i nye respektive roller, førstnevnte fungerer som en falsk nier og sistnevnte tilbake til en sentral posisjon.

Til tross for Lacazette og Aubameyangs suksess, nærmer Gunners seg imidlertid et veiskille som sannsynligvis vil se at paret går hver til sitt.

Arsenals nummer ni ser kontrakten sin utløpe ved slutten av sesongen han kan fritt starte samtaler og gjøre avtaler med andre klubber fra januar av. – Dermed Arsenals motvilje til å skrive under på en langtidskontrakt nå føre til at de sitter igjen med ingenting til sommeren.

Pierre-Emerick Aubameyang sin avtale går frem til sommeren 2023 og er ikke i noen «umiddelbar» fare, dog er suksess det eneste som holder han i London, i Arsenal sin dårlige periode tidligere i sesongen ble det snakket exit også for «batman».

Les: Antonio Conte satser på «glemt» Tottenham talent