(foto: united, twitter)

Luke Shaw. Er det noen spillere som har reist seg under Solskjærs ledelse, så er det venstrebacken. Alex Telles trodde nok han skulle kjempe seg til mer spilletid på bekostning av engelskmannen, men Shaw har vært på banen i 41 kamper så langt i sesongen – og ofte helt outstanding.

Når Shaw holder seg skadefri i tillegg til å funnet kanonformen, da får Alex Telles heller se seg fornøyd med å ha nådd fem hundre spilleminutter i Premier League.

Les: Biffer opp lønna til Luke Shaw

Det virker som en halv evighet siden, men vi husker fortsatt hvordan José Mourinho skjelte ut Shaw foran kameraene i 2018. Så hva er den største forskjellen for venstrebacken siden den gang?

Ole Solskjær.

-Mye. En av dem er manageren – og jeg sier ikke bare det fordi han sitter ved siden av meg, begynner Shaw på pressekonferansen før Europaliga-semifinalen på torsdag.

-Jeg har forandret mye, og har større tro på meg selv. Det viktigste er at jeg nå enjoy playing football again, fortsetter Shaw.

-Har det gøy på jobb igjen.

Så skjønner vi at Shaw er hel United-ved.

-Laget går i riktig retning, og jeg ønsker å være del av det. Så jeg må fortsette med high performances for å komme på laget, fordi det er konkurranse i hele troppen. Jeg ønsker å fortsette å forbedre meg og hjelpe laget til å pushe på for å vinne trofeer, avslutter Shaw.

Les på Engelske klubber: Glazer-familien skal ha vanvittig mye for å selge Manchester United

Som bekrefter at han opplever denne sesongen som den beste så langt i karrieren.

For oss er dette nok et bevis på at Solskjær gradvis har skapt arbeidsforhold for Luke Shaw og gjengen som resulterer i at trofeene igjen busses til Old Trafford.

Til de som ble provosert av overskriften Solskjær genierklæres: Tenk tilbake hvor United var før jul 2019, og se hvilket stein-på-stein arbeid manageren har lagt inn, og som har ledet klubben først til tredjeplass og nå trolig andreplass i Premier League.

Legg inn at Solskjær har klart å holde fokuset og trua gjennom stormer få managere utenfor Manchester United noen gang kommer til møte når de taper en kamp.

Luke Shaws fantastiske transformasjon er bare ett av bevisene for at Solskjærs metode er genial for Manchester United i denne post Ferguson-perioden.

Les: Dortmund har valgt spilleren de kan sende til Premier League