Dani Ceballos og Zinedine Zidane

Dani Ceballos har fått ting til å svinge hos Arsenal på utlån etter at Mikel Arteta overtok som manager, nå blir det mer Arsenal, men fortsatt på utlån.

Det skal ikke ligge en kjøpsopsjon i avtalen, Dani Ceballos drømmer fortsatt om å gjøre det stort på Estadio Santiago Bernabeu, men det synes vanskelig så lenge Zinedine Zidane er manager. 24 åringen er smertelig klar over at hvis han vil spille mye, som han har gjort hos Arsenal sist sesong må han være andre steder hos Los Blancos.

Les: Ivan Rakitic møtte ikke på Barcelona trening

LaSexta melder at var samtalene mellom Arsenal og Real Madrid allerede var nær en avtale i går da vi kunne se Ceballos trente på Valdebebas mandag, de mener en avtale blir bekreftet i løpet av dagen.

Har lagt bak seg en knallbra sesong

Når det først blir utlån foretrekker Ceballos Arsenal. -Det ble 37 kamper sist sesong og forholdet til Mikel Arteta er meget godt.

Spanjolen er den siste spilleren som forlater Real Madrid i sommer etter Reinier Jesus og Takefusa. Kubo. Utganger for Brahim Diaz, utlånt til AC Milan, og James Rodriguez til Everton, venter også på offisiell bekreftelse.

Les: Arsenal ønsker Henrikh Mkhitaryan lykke til videre