Ga opp Lukaku for tidlig? . (foto: united, twitter)

Med fire scoringer, én assist og ekstrem påvirkning på hele United-laget kunne Bruno Fernandes løfte Premier Leagues beste spiller-pris for november. Dette betyr at på seks måneder med ligaspill har portugiseren passert giganter som Giggs, Keane og Sherringham.

De tre United-legendene fikk løfte månedens spiller-pris to ganger i løpet av karrieren, Fernandes har fått sin tredje.

Les: Daily Mail: Guardiola har bestemt seg for hvordan han skal erstatte Sergio Aguero

Awesome!

Og siden vi er i gang med Premier League-ikoner som er passert av ferskingen hos United, her er resten av spillerne som «bare» har vært ligaens beste to måneder:

Dimitar Berbatov, Cesc Fabregas, Robbie Fowler, Eden Hazard, Matt Le Tissier, Raheem Sterling, Luis Suárez, Fernando Torres og Gianfranco Zola.

Ingen kan forutse hvordan veien videre blir for Fernandes, men når det bare er Ashley Young (2008) og Harry Kane (2017) som tidligere har prestert å vinne tre Player of the Month award i ett kalenderår, da forteller dette om en akklimatisering til verdens tøffeste liga som er uten sidestykke.

Les på F7: Bob Dylan selger musikken sin for 2,6 milliarder

Nå mangler bare fire priser for å matche Sergio Agueros totalt 7, gå forbi Gerrard og Kane på 6, og van Persie og Rooney på 4.

Midtbanespilleren Fernandes med 15 scoringer og 11 assists på sine 24 første Premier League-kamper viser ingen tegn til å senke tempoet.

Les: Stopperjuvel i samtaler med Manchester United