Matteo Guendouzi

Matteo Guendouzi, franskmannen med den imponerende hårmanken hadde store forventninger knyttet til seg da han ble hentet til Emirates fra Lorient i 2018. Den sentrale midtbanespilleren hadde også sine forventninger til Premier League-klubben, det endte med at begge parter ble skuffet. I 2022 ble det permanent overgang til Marseille, nå jobbes det for å overtale 23-åringen om en retur til Premier League.

Hos Marseille har situasjonen vært en helt annen. Forrige sesong var midtbanespilleren en av klubbens viktigste spillere med 56 kamper på banen, med 5 scoringer og solide 14 assists.

LES: Endelig er Milan Skriniar enig med neste klubb

Selv om det endelig har blitt suksess for den franske spilleren, er han ikke glemt i Premier League. På Unai Emerys vakt hos Arsenal var han en av favorittene, ifølge L’Equipe er Emery ivrig etter en gjenforening med Guendouzi i Aston Villa.

Det franske mediet hevder det likevel er en annen Premier League-klubb som har tenkt å albue seg frem i køen. For ifølge L’Equipe har West Ham meldt seg på, der 23-åringen står på toppen av ønskelista. Det vil si at David Moyes og gjengen er klar for å gi Guendouzi en nøkkelrolle i ligaen han forlot uten å ha markert seg.

Ifølge The Mirror må Premier League-klubbene ut med rundt 35 millioner pund for franskmannnen, Arsenal kan kose seg med rundt 5 millioner pund i inntekt, der en videresalgsklausul ble bakt inn i kontrakten med Marseille.

Marseille kjemper i toppen av Ligue 1, fortsatt ikke hektet av tittelkampen mot PSG. Vi ser ikke helt at Guendouzi har motivasjon til å gi slipp på dette, men når to Premier League-klubber har linet seg opp, må det jo ha kommet noen signaler om at det er en mulighet.

LES OGSÅ: Paul Heckingbottom bekrefter både Liverpool og Chelsea er ute etter Sander Berge