Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Shanghai Shenhua hadde ingen grunn til å la Odion Ighalo bli på Old Trafford utover leieperioden som var over på slutten av mai. Faktisk var det grunn nok å hente hjem spissen så han kunne bidra fra sesongstart i den Kinesiske Superligaen.

United og Ighalo klarte å overbevise kineserne om at nigerianeren skal forbli på sin leiepost til slutten av januar 2021, noe som ikke hadde vært mulig uten en god porsjon velvilje fra kineserne – og ikke minst forståelse for Uniteds situasjon.

Les: ESPN: United skal gi Dean Henderson den endelige bekreftelsen

Selv har Ed Woodward og gjengen en tilsvarende situasjon med Dean Henderson. Forskjellen her er at Uniteds avgjørelse om å forlenge Hendersons leieavtale hos Sheffield United direkte kan påvirke kampen om spill i Europa neste sesong.

Det må være fristende for United å finne på en eller annen unnskylding for å trekke tilbake Henderson de restrerende ligarundene, men ifølge ESPNs klide skjønner klubbdirektørene at det vil oppfattes som hykleri at de selv tryglet og ba om forlengelse for Ighalo, samtidig som de skulle nekte Sheffield United det samme med Henderson.

Henderson blir.

Les: Kreativ løsning for United, Chris Smalling og Roma