Torbjørn Heggem viser med hendene hva han føler!

West Bromwich Albion har sikret seg norsk hjelp i deres kamp om å vende tilbake til Premier League. – Sist sesong var nesten med en femteplass i Championship.

«The Baggies» har bekreftet de har signert den norske midtstopperen Torbjørn Lysaker Heggem på en treårsavtale fra Allsvenskan klubben IF Brommapojkarna.

Les: Stuttgart bekrefter de mister Bundesligas nest råeste målscorer

Det er en meget stolt klubbledelse som nå er tydelig fornøyde med å få solgt Heggem. «Torbjørn har hatt en flott reise med oss ​​hvor han trappet opp hver kamp. Det er en veldig profesjonell og talentfull fotballspiller som nå får ta steget ut i Europa» sier BPs sportsdirektør Philip Berglund på klubbens hjemmeside.

«Takket være Brommapojkarna var det mulig»

IF Brommapojkarna-forsvarer Torbjørn Heggem flytter fra Stockholm til Birmingham.

Torsdag bekrefter BP at Heggem er solgt til engelske West Bromwich, som er i andredivisjonsmesterskapet. Kontrakten er over tre år.

Heggem er også fornøyd med tiden i BP.

– Å gå fra et midtpåtreetlag i OBOS-ligaen til Championship på halvannet år er nesten for godt til å være sant. Men takket være Brommapojkarna ble det mulig.

På West Bromwichs nettside sier han også følgende: «Det føles virkelig fantastisk å være her. Engelsk fotball har alltid vært størst i Norge. Å spille i England er en drøm for enhver gutt som vokser opp der, og forhåpentligvis vil jeg oppnå det nå som jeg har skrevet under. Jeg ser virkelig fram til det. Alt har gptt ganske raskt, og jeg er veldig glad for det. Jeg har ikke tenkt så mye på det, jeg følte bare at det var det riktige å gjøre fra starten av.»

– Jeg føler at hovedtreneren er veldig ambisiøs. Han fortalte meg om treningsideene sine og hvordan han ønsker å trene. Han ønsker virkelig å få det beste ut av hver spiller, og jeg tror det vil passe meg bra. Jeg er en ambisiøs spiller, så jeg tror det blir en god kamp.

F7: Der kom kuttet de ansatte i Manchester United fryktet

Heggem kom til BP fra norske Sandnes Ulf i forkant av forrige sesong, og har gjort hele 48 kamper med Stockholm-klubben.