Ajer fungerer også godt som klatrestativ. (foto: brentford, twitter)

Vi følger danskens kamp for å komme tilbake etter kollapsen i EM-sluttspillet. Det er ikke altfor mange månedene siden Eriksen lå på en gressmatte med hjertestans, nå har 29-åringen jobbet seg i posisjon til å returnere til verdens tøffeste liga.

Prosjekt VM er i full gang for Christian Eriksen. Målet er satt om deltagelse i den danske VM-troppen, nå jobbes det med veien som skal gjøre det mulig. For dansken betyr dette ikke en rolig retur, men direkte ut i verdens tøffeste liga.

Les: Emil Bohinen i ferd med å skaffe litt ekstra cash til Stabæk

På fredag trente Eriksen med Ajax sitt ungdomslag, noe som fikk flere til å tro at det blir en rolig oppkjøring med noen Eredivisie-kamper hos gamleklubben. Agenten til 29-åringen avkreftet raskt dette.

-Han ønsker å komme til en klubb hvor han kan spille så mye som mulig. For å være i stand til å spille VM er han nødt til å bli fit og være aktiv på det høyeste nivået. Christian vil til Premier League, og jeg forventer at det skjer, sier Eriksens agent Martin Scoots ifølge De Telegraaf.

The Mirror bekrefter at det skjer. Ifølge den engelske avisen mangler Eriksen bare den fysiske test hos danske PL-kolonien til Thomas Frank, der en kontrakt med Brentford skal signeres i løpet av de neste 72 timene.

Les: Et fantastisk og overraskende comeback for Mario Balotelli!

Frank forventer at Eriksen blir en forsterknikng. (foto: brentford, twitter)

Newcastle og Crystal Palace har vært linket til den danske ballmagikeren, nå blir det Kristoffer Ajer og gjengen som skal følge Eriksen frem mot VM-form og få god drahjelp av den tidligere Tottenham-spillerens teft i Premier League.