Jürgen Klopp har lenge lett etter en perfekt partner for det som var tidenes dyreste forsvarsspiller Virgil van Dijk, problemet er bare at interessen er også grundig vekket hos serieleder Chelsea.

22 år gamle Ronald Araujo har vært fast i et Barcelona forsvar som etter en dårlig start på sesongen har fått ting til å virke. Han ble hentet fra Uruguay tilbake i 2018 og har gått i gradene på Camp Nou. har dukket opp som et toppmål for Liverpool, som fortsetter å lete etter den perfekte partneren til Virgil van Dijk.

Les: Barcelona president Juan Laporta: «Dembélé er bedre enn Mbappe»

The Blues ble antatt å være de ledende utfordrerne til Uruguay-landskampen, men etter at Merseyside-klubben har skrudd på sjarmen har de visstnok flyttet til «pole position».

El Nacional forklarer at Araujo er et seriøst mål for Liverpool, som har Joe Gomez og Joel Matip tilbake fra skade som midtstopperalternativer sammen med Van Dijk. De røde brukte også penger på Ibrahima Konate i overgangsvinduet for sommeren 2021, men franskmannen har hatt lite å gjøre så langt, Matip det foretrukne valget sammen med Van Dijk.

Men med skader som fortsatt er en bekymring når det kommer til Matip, kan Araujo tilby et nyttig alternativ for rotasjon og en ung erstatter for å lede Liverpool-forsvaret i fremtiden.

Les: Hulk ledet klubben til første tittel på 50 år