La Liga mester i solnedgang!

På søndag satte folkene til Atletico Madrid stjernen Saul Niguez seg på flyet til England med det formål å lande en avtale med enten Liverpool eller Manchester United. – Årsaken til at han vil forlate regjerende seriemestre i La Liga er at hans manager Diego Simeone bruker han «nesten over alt» på banen, mens Niguez vil spille der han etter eget hode er best.

Saul Niguez som er svært god i hodedueller og tøff i taklinger vil helt klart raskt kunne gå inn i en rolle som Paul Pogba erstatter og det på et annet univers prismessig. Nederlandske Donny van de Beek ligger for øvrig i hardtrening for å nettopp overta den rollen.

Les: Brentford albuet seg foran Rennes – svensk landslagsspiller følger Kristoffer Ajer

Manchester United skal være på toppen av ønskelisten, de har dermed fått muligheten først av Saul Niguez sine folk. – Manager Ole Gunnar Solskjær mener den spanske midtbanespilleren er perfekt, han passer utmerket inn i strategien om å styrke midtbanen ytterligere. Med den forsvarsrekken som han har til rådighet nå mener han laget har kvaliteter til å endre lagoppstillingen noe ved å flytte en posisjon lenger frem på banen.

Sport skriver nå i morgentimene at Sauls exit fra Atletico er veldig nær, og at et skifte til Premier League er nesten uunngåelig. Manchester United har presset på for en overgang for Saul Niguez tidligere, da fikk de beskjed fra Atletico Madrid at Sauls frigjøringsklausul på 150 millioner euro måtte aktiveres.!

Nå har Manchester United fått beskjed om at 50 millioner euro er nok!.

Les: Eplekjekk Casper Ruud feirer hattrick

Det er en massiv rabatt fra de regjerende La Liga -mesterne. – En halv milliard kroner for en spiller av Saul kvalitet og alder er et røverkjøp. – På sitt beste er han en dynamisk, høyoktan kraft som vil gi United mer vesentlig mer styrke.

Ole Gunnar Solskjær har så langt forbedret sitt angrep i form av Jadon Sancho, mens Raphael Varane har takket ja til å flytte fra Real Madrid for å styrke forsvaret.

Midtbanen er imidlertid fortsatt et område som trenger en oppgradering. Dette behovet vil bare øke hvis Paul Pogba bestemmer seg for å dra.