Jack Grealish

Aston Villa fans prøver i det lengste å benekte at deres kaptein og største stjerne Jack Grealish blir solgt. – Det har vært rykter i lengre tid om en gigant overgang til Manchester City og når det hentes inn erstattere og brukes mer penger enn klubben vanligvis gjør begynner det å demre også får de mest ihuga overgangsfornektere.

Aston Villa signerte i går både Danny Ings og Leon Bailey og i dag er Jack Grealish observert utenfor Manchester City sitt treningsanlegg hvor han etter sigene har vært på besøk hos legen. – Det er ingen økonomer på Villa Park som gråter, avtalen, som blir Premier Leagues største er på hele 100 millioner pund. Med dagens slappe kronekurs blir det 1,235 milliarder. (Paul Pogba kostet Manchester United 89 millioner pund)

Les: Gianluca Di Marzio: «Selger Jens Petter Hauge med god fortjeneste»

Jack Grealish som har vært i Aston Villa siden han var en liten gutt lot seg ikke friste av klubbens forbedrede lønnstilbud. – Hva han får i Manchester City er så langt ikke avslørt, men det blir sikkert vesentlig mer enn 6,2 millioner pund han har i Aston Villa.

Manchester City stopper ikke der, manager Pep Guardiola skal ha Premier League hvasseste angrep. De jobber intenst med å signere Harry Kane, som har holdt seg borte fra Tottenham treninger i et håp om å tvinge styreformann Daniel Levy til å gjøre en avtale. – Den engelske målmaskinen skal ha blitt fly forbanna da Tottenham ikke aksepterte Manchester City sitt bud på 100 millioner pund.

Friske takter fra Manchester City som ved kjøp av både Harry Kane og Jack Grealish bruker 200 millioner pund. – For å havne i økonomisk balanse kommer vi til å se en rekke salg de neste ukene.

Les: Prøver seg på spilleren Jose Mourinho kalte ‘fenomenal’ og ‘en fremtidig kaptein’