Hjem FotballChampions League Hyllest skal være grunnen til Neymars overgang i sommer
Hyllest skal være grunnen til Neymars overgang i sommer

Hyllest skal være grunnen til Neymars overgang i sommer

september 22, 2017

Neymars sommerovergang fra Barcelona til Paris SG var for å vinne priser og hyllest hevder hans tidligere lagkamerat Jeremy Mathieu.

I sommer gikk Neymar etter fire gode år i Barcelona for svimlende summer til PSG og dette gjorde han for å øke sjansen for å vinne Ballon d’Or sier Neymars tidligere lagkamerat Jeremy Mathieu. «Folk ble overrasket da han gikk. Ingen forventer at han skulle gå til et annet lag, men det er hans valg og må respekteres. Jeg tror han forlot Barcelona for å vinne Ballon d’Or da han i Barcelona var i skyggen av Messi. Det var vanskelig for ham der», sier Mathieu til SFR Sport.

Ifølge Mathieu har Neymar en større sjanse til å vinne premien i Paris SG, men han må også levere varene. «Det er større sjanse for å vinne i PSG enn i Barcelona. Men det er opp til ham å score mål, vinne trofeer og prøve å hjelpe PSG med å vinne Champions League, sier Mathieu.

Jeremy Mathieu og Neymar spilte sammen i tre sesonger i Barcelona. Jeremy Mathieu spiller for tiden i Sporting Clube de Portugal.

Les også: