Good form, Victor. (foto: lindelöf, twitter)

Vi skal være forsiktige med å spøke med Harry Maguire etter at ferieidyllen ble brutt, men må likevel nevne at forsvarskollega Lindlöf var mer heldig med «angrepet sitt».

Det er svenske Aftonbladet som mandag kveld kunne dele med verden at United-spilleren på ferie i Västerås var vitne til at en 90-år gammel kvinne med rullator ble frastjålet veska si.

Les: To Barcelona-helter må «ut og prøvespille»

Vi kan kjenne hvordan det må ha brust i blodet hos Lindelöf da han var vitne til dette overgrepet, og forstår godt at svensken ikke nøyde seg ikke med tilskuerrollen.

Vi lar det svenske politiet gjengi det som hendte da United-spilleren involverte seg.

– En mann som befant seg i nærheten skal ha sprunget etter den mistenkte gjerningspersonen, fanget ham og holdt ham til politiet ankom åstedet.

Vi husker fortsatt TV-bildene fra semifinalen mot Sevilla, der Bruno Fernandes skjelte ut Lindelöf for innsatsen i sekundene før Sevilla-scoringen, det som viste seg å bli den nødvendige scoringen som sendte United ut i ferien – og Harry i arresten.


– Politiet ønsker å benytte anledningen og takke vitnet for et raskt og lurt inngrep for å innhente tilbake personens personlige eiendeler, skrives det fra politiet.

Vi takker Victor på vegne av oss alle og håper Fernandes fikk med seg denne Lindelöf-sprinten der han holdt øye på mannen og ikke ballen.

Les: Overlykkelig manager : Vi har hentet det neste europeiske talentet!