Brendan Rodgers. (foto: leicester, twitter)

Hvis Vålerenga taper mot Viking første juli kan de fort havne nede på kvalikkplass i Eliteserien. Jan Frode Nornes er midlertidig hovedtrener etter at kamerat gjennom mange år Dag-Eilev Fagermo fik sparken. Oslo-klubben trenger å stryke laget i sommer og samtidig, hvis ting går som det skal erstatte midtbanespiller Odin Thiago Holm.

Norge har med tre spillere blant de 100 som er nominert til årets Golden Boy-kåring. Den norske trioen i oversikten består av Christos Zafeiris (Slavia Praha), Mathias Løvik (Molde) og Odin Thiago Holm (Vålerenga). De er rangert som henholdsvis nummer 47, 76 og 90. – Eneste nordmann som har vunnet Golden Boy (idiotisk navn på en pris) er naturlig nok Erling Braut Haaland. – Han vant i 2020.

LES: Forbes: Barcelona i forhandlinger med superstjerna Xavi helt hadde avskrevet

Før Brendan Rodgers sin retur til Celtic var Holm aktuell, det kan lett av vært noe av det siste Ange Postecoglou gjorde som manager før han forlot Glagow for å overta Tottenham. Vi tror Holm passer prefekt for Brendan Rodgers. Kristoffer Ajer hadde en meget bra periode under Rodgers sist gang han ledet Celtic.

Odin Thiago Holm er nå på vei for å ta den medisinske testen hos Celtic, det skal i følge Nettavisen være det siste som må på plass før en avtale verdt i overkant 30 millioner kroner kan gjennomføres. – Dessuten i følge TV 2 har Vålerenga sikret seg 15% av eventuelle videresalg.

LES OGSÅ: Henter tidligere Barcelona-trener til Messi

Den siste uken har 20-åringen vært på ferie, før han i dag dro til London for testen.