Hvem i all verden er Bradley Barcola?

Hvis ikke den 20 år gamle franske lynraske høyrevingen Bradley Barcola om få år omtales i samme åndedrag som Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland skjønner jeg ingenting. For maken til en allsidig, teknisk, lynrask og sterk fotballspiller finner du rett og slett ikke i hvert årskull. Han er snart en verdensstjerne!

Både Chelsea og Manchester City kjemper om å signere Lyon-vingen Bradley Barcola, men de er slettes ikke alene.

Les: Allerede inngått Manchester United-deal kan havarere

Men hvem er den 20 år gamle lynvingen? Her er det du trenger å vite før racet om hans signatur akselererer!

Hvem er Barcola?

Barcola ble født i ble født i Frankrike i september 2002 og begynte å spille for Lyons reservelag i Ligue 2 under sesongen 2020/21.

Han ble senere kalt opp til Lyons førstelag av Peter Bosz i løpet av pre-sesongen 2021/22 – og scoret sitt første mål mot Bourg-en-Bresse.

Barcola signerte sin første profesjonelle kontrakt i september 2021, og satte penn til papir på en treårsavtale.

Hvordan spilte han forrige sesong?

Barcola nøt en gjennombruddskampanje i Ligue 1 forrige periode og avsluttet sesongen med imponerende ni assists på hans navn, mer enn noen annen lagkamerat.

Mens han scoret ytterligere syv mål i alle konkurranser.

I gjennomsnitt var Barcola den raskeste 20 år gamle spilleren i Europas topp 5 ligaer forrige sesong, ifølge SkillCorner.

Hva er det siste?

RMC Sport-journalist Fabrice Hawkins bekreftet at Chelsea hadde «akselerert» sin innsats for å signere Barcola, og tvitret: «Chelsea har akselerert for Bradley Barcola de siste timene, ingen endelig grønt lys fra spilleren ennå.»

Lyon skal ha takket nei til et tilbud på €35 millioner fra Paris Saint-Germain, noe som betyr at Chelsea sannsynligvis må betale mer for å få kantspilleren.

Barcola har også blitt tippet som en potensiell erstatter for Riyad Mahrez i Manchester City, hevder 90 minutter, og deler samme agent som en rekke førstelagsstjerner inkludert Ederson, Ruben Dias, Joao Cancelo og Bernardo Silva, ifølge Transfermarkt.

Hva er blitt sagt om ham?

Barcola har blitt kalt en «elite»-spiller av talentspeider Jacek Kulig, som hevder at han har allsidigheten til å operere overalt på tvers av frontlinjen og til og med på venstre side av midtbanen.

Les: Arjen Robben returnerer til fotballsirkuset