Federico Chiesa

Serie A klubben Fiorentina sitter på en gullgruve i Federico Chiesa, ikke bare bøtter han inn mål for klubben og skaper entusiasme, han kommer til å blir solgt for ihvertfall 700 millioner i sommer, spørsmålet er bare til hvem.

Federico Chiesa drømmer om å spille for landsmann Maurizio Sarri på Stamford Bridge, men Chelsea manageren kan ikke kjøpe noe de to neste overgangvinduene og dermed åpner det seg opp muligheter for andre.

Tottenham har nå kastet seg inn i kampen om det 21 år gamle italieneren, manager Mauricio Pochettino har lenge ønsket å gi toppscorer Harry Kane et lite «dytt i ryggen». -Manageren fortsetter å jobbe med å gjøre laget mindre avhengig av mr Kane og da er det greit å ha en yngre målmaskin i bakhånd.

Les: Forbereder seg til Premier League, vil hente tidligere Arsenal spiller

Har fått gehør for å bruke mer penger

The Sun skriver at Spurs har flyttet Chiesa opp på førsteplassen på sin kjøpsliste denne sommeren og at Tottenham, som tradisjonelt er forsiktige i overgangmarkedet kommer til å slå egne rekorder i pengebruk.

Les: Mauricio Pochettino «Trenger en annen magisk fyr»

Uavhengig av om Chelsea vinner frem med sin anke og får tilbake retten til å kjøpe vil konkurransen være knallhard, både AC Milan og Juventus har møtte Chiesa i hjemlig serie og latt seg imponere og Manchester United før Ole Gunnar Solskjær har også vist sin interesse.

Federico Chiesa har som bare 21 år deltatt og vunnet 11 kamper med det italienske flagget på brystet.