Morten Gamst Pedersen

Det kom til en litt merkelig avslutting på Tromsø legende Morten Gamst Pedersen sin karrière i Nordens Paris. – Etter nedrykket til OBOS-Ligaen hørte han ikke noe fra klubben i lang tid til tross for at han trodde de var enige om en sesong til.

Morten Gamst Pedersen var absolutt ikke klar for å legge fotballskoene på hylla og reiste til England for å trene med sin gamle klubb Blackburn. – Det fikk han en mottagelse en helt verdig, det var nok noe av grunnen til han etter en dialog med nyopprykkede Sandefjord sa nei takk til en avtale.

Les: Tester «årets spiller» og landslagskeeper

Nå har en annen klubb kastet seg inn i kampen, iTromsø skriver at PostNord klubben Fløya har vokst på seg ambisjoner og tror at Morten Gamst Pedersen vil være perfekt.

«Det er todelt. Det ene er at det hadde vært kult for klubben å få inn en sånn profil som han er, det andre er at han har trent med oss noen økter, og sportslig ville det vært perfekt å få en sånn spiller inn»

«Vi vet at det er et «long shot», men vi tenker i hvert fall å gi han et tilbud. Det hadde vært kult hvis han ville vurdert Fløya, og det ville vært sykt kult hvis han faktisk hadde valgt Fløya», sier Johnsen som er sportslig leder i klubben.

Les på Popidol: IEM Katowice arrangeres uten publikum