Som vi digger denne mannen! (foto: stars, twitter)

Er ikke dette litt selvmotsigende? Ikke for Dallas Stars-spilleren som stiller skyhøye krav til seg selv.

Kampen mot Nashville Predators var den første i den første sluttspillrunden i best av sju-serien i Western Conference.

Ble selvfølgelig tid til litt kosing. (foto: dallas, twitter)

Les på Popido: Sony kommer med ny monster-TV

Zuccarello sto for det siste målet i 3-1-seieren, men vil helst glemme egen prestasjon.

– For min egen del, spilte jeg muligens mitt livs verste kamp. Det var tøft der ute, og jeg spilte ikke så mye. Men utover i kampen synes jeg vi hang bedre med. De er et godt lag, så vi måtte kjempe hardt for å vinne, men de fleste seirene kommer til å bli sånn, sier Zuccarello ifølge Fox Sports.

Les: Nesten ikke vintersport på NRK

Kanskje manglede form har noe med at Zucca fikk én kamp før han ble satt ut med armbrudd?

– Det er vanskelig og jeg skulle ønske at jeg hadde spilt mer hockey. Jeg har vært ute i mange kamper, men slik er hockey. Noen ganger skjer sånne ting og du må bare takle det. Gruppen har tatt i mot meg som et familiemedlem, selv om jeg ikke har vært med dem så mye som jeg skulle ønske jeg hadde. Men det er en fantastisk gruppe her, vi har det veldig gøy, jeg har det veldig kjekt, så jeg er giret, sier Zucarello til Fox Sports.

Les: Casper Ruud vant over servekanon

Når 31-åringen scorer på sin dårligste dag, gleder vi oss til han får opp dampen utover sluttspillet.

Les: Ny United-sang: «Vi drar steder, vi bestiger fjell, vi skaper historie»