Jürgen Klopp var langt fra fornøyd med hvordan laget opptrådte mot Napoli (foto: liverpool, twitter)

3-1 seier mot José Mourinho og Tottenham smakte vanvittig godt for Liverpool-supporterne etter å ha opplevd både et nedstengt 2021 og så langt uten seier i Premier League.

Den kom på torsdag. Men med bare dager igjen av overgangsvinduet klør supportere seg fortsatt i hodet: Hva skjer med forsterkninger i midtforsvaret?

Les: «Her vil Ramos komme til en klubb som er besatt av å vinne»

På torsdag måtte Joel Matip ut med en skade i ankelen (dessverre ikke overraskende), Fabinho sliter med en muskelskade, Joe Gomez ute med langtidsskade, og Virgil van Dijk – ja, du kjenner historien.

Hvor langt kan du tyne troppen din, Klopp?

-Dere kan forestille dere at jeg tenker på det, selvfølgelig. Vi har tenkt hele tiden og gjør det fortsatt, men det handler om å gjøre det riktige. Jeg er ikke kresen, men vi skal finne den rette spilleren, begynner Klopp til klubbens hjemmside.

Er dette første åpning for at det blir forsterkning før solen stiger opp etter Deadline Day?

-Vi har fortsatt spillere. Ikke mange, for å være ærlig. Det er utrolig hva som har skjedd i forsvaret. Det er virkelig utrolig, men sånn er det, avslutter Klopp.

Vi har fortsatt spillere.

Heller ikke her ble vi noe klokere. Finner ikke Klopp den rette, virker det ikke som Liverpool kaster seg etter en nødløsning. Høres riktig ut, men også rimelig risky. Eller som Klopp selv sa det: Vi har fortsatt spillere. Ikke mange, for å være ærlig.

Høyt spill i Liverpool, sier nå vi.

Les: Goal: United sender Pellistri for å herde seg mot noen av verdens beste forsvarsspillere