Det er det du gjør på gressmatta som teller. (foto: sarpsborg 08)

Sarpsborg 08 fortsetter å fosse frem på en imponerende måte i Eliteserien. Syv poeng på de tre første serierundene vitner om at det dreier seg som en toppklubb, men at det skal være noe jåleri av den grunn, vil ikke sportslig leder ha noe av.

– Enkeltspilleren er ikke noe problem økonomisk for oss, vi har mer enn nok penger til å betale lønnen. Men den interne inflasjonen i etterkant av det er den største utfordringen, også i forhold til rettferdighetsprinsippet. At det da skal komme kjørende inn Ferrarier og sånt på Sarpsborg stadion her i millionlønninger, det passer ikke Sarpsborg 08. Det er mange som jobber i industrien. Det er en arbeiderby, og vi har lyst til å identifisere oss med den byen vi er,  sier ifølge Eurosport.no sportslig leder, Thomas Berntsen.

Heller ikke Sarpsborg-treneren har troen på spillere som primært drives av det økonomiske.

– Vi har klart å få inn veldig gode typer hit, og vi er en klubb som en god del spillere har lyst til å spille for. Jeg tror ikke alle spillerne som er ute i markedet er så fryktelig opptatt alltid av å tjene mest mulig penger, men at de skal være i et utviklingsmiljø som er sunt, og da er vi en sunn klubb å komme til, sier Geir Bakke ifølge Eurosport.no.

Vi tenker at denne holdningen over tid vil sørge for sunne og gode resultater.

Sjekk ut oddsen i neste kamp

Les også: Supportere raser over Premier League-klubbens rekordoverskudd