Har ikke mistet steamen. arsenal, twitter)

De nesten-regjerende Premier League-mesterne møtte mandag ringreven Roy Hodgson og Crystal Palace. Det ble en nervepirrende kamp for supporterne på begge sider, som ende med en syltynn 0-1 seier til Gunners. Hodgson tapte kampen, men viste likevel medfølelsen for Arteta.

Martin Ødegaard satte inn straffen ti minutter inn i andre omgang og Arsenal hadde føringen. Så dro dommeren opp to gule kort til Takehiro Tomiyasu i løpet syv minutter. Arsenal-spilleren ble sendt av banen med nesten halvtimen igjen av kampen. Det endte bra for Arsenal, men trengte ikke å gjøre det. Med ti mann på banen i mer enn tjue minutter, kunne poeng like godt vært tapt for Ødegaard og gjengen.

LES: Sjokkovergang til Premier League-klubb ligger og lurer

Roy Hodgson skjønner godt at Arteta reagerte på Tomiyasus første gule kort i forbindelse med et innkast. Dommeren mente backen ikke satte i gang ballen raskt nok.

-Jeg kan godt forstå hvis Arsenal var misfornøyde. Det ville jeg selv være. Det er hva det er. Jeg har sagt det før om reglene, vi har ikke mer å si om saken og vi skal lære å leve med dem, sier en diplomatisk Hodgson til Sky Sports.

LES: Nottingham Forest signerer argentinsk verdensmester

Vi tipper Arteta ikke ordla seg like diplomatisk langs sidelinjen.