(c) Bilde: IK Start: Herolind Shala

Herolind Shala sin kortsiktige kontrakt med Start gikk ut ved nyttår og det var aldri aktuelt for han å være med ned i OBOS-Ligaen. Nå er angriperen på jakt etter en ny klubb og Stabæk ser ut til å være meget aktuelle. –26-åringen blir med laget på treningsleir i Thailand. Klubben skal være der de ti neste dagene for å forberede seg til Eliteserie-start.

«Vi synes det er spennende å ha han med oss. Shala er en spiller som gjorde det bra i Start og som har kvaliteter vi ser etter», sier sportssjef Inge Andrè Olsen til Eurosport

Les: Herolind Shala passer ikke i OBOS-ligaen og det vet Kjetil Rekdal

Det er mange som ser Shala i sammenheng med det TV2 meldte om Stabæk sin målmaskin Ohi Omoijuanfo. Han står står på ønskelisten til Molde. På spørsmål om Shala er en potensiell erstatter for Ohi svarer Olsen slik:

«Ohi er med oss og er en spiller vi ønsker å beholde. Shala er med oss fordi vi ser på han som en spennende spiller inn i troppen vår. Så får tiden vise om Shala blir Stabæk-spiller».

Shala sin gamle klubb Odd var også aktuell da han vendte tilbake fra det «store utland» i sommer, men valget falt da på Start.

Les: Haugesund har ønsket han lenge