Nå som vi går inn i kvartfinalene er det mange som kommenterer hvem som ikke er der lenger, øverst på listen av de som er ute og mest overraskende er selvsagt Tyskland med Spania på en god andreplass, (det var sikkert ikke så lurt å sparke sjefen en dag før VM startet). 

En ting VM har vist oss med store bokstaver, det holder ikke med en god spiller, både Portugal og Argentina har basert sine lag på en spiller og de er ikke med lenger, sett i det lyset var det kanskje ikke så dumt av Sverige at Zlatan Ibrahimovic ikke ble med til Russland.

Vi gleder oss med Svenskene, men tipper at mot England blir søta bror for svake i Kvartfinalen, nå hadde de trengt en Zlatan som kunne gjort det umulige.  Vertslandet Russland har vi også latt oss imponere over, men nå er det slutt. – Kroatia blir alt for sterke.

De andre kvartfinalene er vanskeligere å tippe, Frankrike er råsterke på papiret og har etterhvert fått maskineriet til å virke, de møter et Uruguay som alltid spiller spennende fotball. Edinson Cavani er i form igjen etter kampen mot Portugal og klar til å score mål.

Brasil er laget som skal vinne, normalt, men med veltepetter som den store stjernen og et Belgia som våknet etter de nesten tapte mot Japan er det slettes ikke sikkert. Vi setter en knapp på Belgia.

 

Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme?

Fredag 6 juli

Uruguay – Frankrike kl 16.00 – I Nizjnij Novgorod.

Brasil – Belgia kl 20.00 – I Kazan.

Lørdag 7 juli

Sverige – England kl 16.00 -i Samara

Russland – Kroatia kl 20.00 – i Sotsji.

Semifinalene:
10 juli: Vinner Uruguay/Frankrike – vinner Brasil/Belgia kl 20.00 i St. Petersburg.

11 juli: Vinner Sverige/England– vinner Kroatia/Russland 20.00 i Moskva.

Bronsekamp:
14 juli: kl 16.00 i St. Petersburg.

Finale:
15 juli: kl 17.00 i Moskva.