Lar seg ikke lenger skremme av Chelsea. (foto: newcastle, twitter)

Røyken kommer ikke til å legge seg på en god stund etter eierskiftet i Premier Leagues nestdårligste klubb. Likevel, Newcastle har meldt seg på som en aktør i verdens tøffeste liga, og skal gi Alan Shearer og de andre supporterne noe annet enn håp om overlevelse i øverste divisjon.

Det brummes hos de 19 andre Premier League-klubbene, som krever krisemøte med ligaorganisasjonen, men ny Newcastle-leder Amanda Stavely lar seg ikke distrahere.

Les: Premier League tok United, Liverpool, Chelsea og de andre på senga

-Vi er på markedet for å konkurrere om verdensklassespillere. Vi har store ambisjoner, og jeg håper det blir en gamechanger for Newcastle United, begynner Stavely i et intervju med The Sun.

Newcastle skal ha de beste spillerne i verden.

Stavely er likevel bevisst på at det er ikke nok med å friste verdens beste spillere med shopping på Newcastle Mall og nedslitte treningsfasiliteter.

-Treningsanlegget er virkelig forferdelig og har bruk for enorme investeringer. Heldigvis er det et område hvor vi ikke er begrenset av Financial Fair Play. Det har ikke noe poeng å ha fantastiske spillere hvis de ikke har et sted å trene, fortsetter Stavely.

Newcastle er klubben med treningsfasiliteter som egner seg for verdens beste spillere.

Les på F7: Denne banken aksepterer ost som sikkerhet

Lover supporterne at de har mye å glede seg til. (foto: newcastle, twitter)

Og legger til at Newcastle aldri mer skal nøye seg med å overleve i øverste divisjon.

-For å nå toppen av Premier League har man bruk for et sterkt fundament og ikke bare fantastiske spillere, kommer det fra Newcastle-sjefen.

Newcastle er klubben som skal vinne Premier League.

Les: Football-Insider: Koulibaly blir den nye forsvarssjefen i Premier League