(fra fcm, twitter)

Alt tydet på at FC Midtjylland hadde langsiktige planer for Marrony. Klubben hadde gitt fra seg et rekordstort beløp for signaturen til 23-åringen, kontrakten løper til 2026.

Ifølge O Globo har den brasilianske storklubben Internacional lagt inn et bud på Marrony med leie pluss kjøpsopsjon. Internacional har nettopp solgt angripsspilleren Yuri Alberto til Zenit og jager en erstatter.

Totalt uaktuelt for FCM i selge spilleren, de ifølge B.T, måtte ut med over 40 millioner kroner for?

Allerede i november skjønte FCM-supporterne at det ikke var den perfekte match. Per februar står brasilianeren med 7 seniorkamper uten scoring og assists.

-Vi visste godt at det ville komme til å ta noe tid. Selvfølgelig hadde vi håpet på at han hadde prestert tidligere, sa sportsjefen hos FCM til B.T i november.

I brasiliansk toppdivisjon står Marrony notert med 10 scoringer på 85 kamper, Internacional har tydeligvis hengt seg opp i dette potensialet, ikke hva 23-åringen har prestert høyt der oppe i nord.

Det vites ikke hvordan FCM forholder seg til budet fra den brasilianske klubben, men skal ifølge Bold gruble hardt på om det er nødvendig å åpne utgangsdøra for Marrony halvåret etter signering.