Kiko fra en gul drakt til den neste. (foto: watford, twitter)

Kiko Femenia har hatt ni ulike managere i sine fem år hos Watford og vært med på en skikkelig berg-og-dalbanetur hos den stolte klubben som etter sesongen som endte tilbake i Championship. Nå er reisen på balløya over, turen går tilbake til La Liga og klubben som skremte vannet av Liverpool-supporterne.

31-åringen Femenia har signert for Villareal, klubben som Unai Emery ledet til seier mot Bayern München (og en skikkelig ripe i lakken til Nagelsmann) i Champions League-kvartfinalen, og som skikkelig rystet Liverpool i semifinalens returkamp. Jürgen Klopp og Premier League-klubben slapp unna med skrekken, men bragden til Villareal med å gå hele veien til semifinalen og med noen tær inne i finalespill ble lagt merke til.

LES: Bekreftet: Koundé har tatt frem signaturpennen

Etter å ha tatt avskjed med en av klubbens ikoner, høyreback og kaptein Mario Gaspar (15 sesonger i Villareal-drakta!), hentes Watford-spiller Femenia inn som erstatning.

Spilleren med 151 kamper for Watford og 77 for Alaves har signert 3-årskontrakt. Allerede på fredag er han på plass hos Villareal-troppen.

LES: De Ligt ble «snytt» hos Juventus

Snakk om reise!