Big Boss hos DC United. (foto: dc united, twitter)

Det var ryktet at Wayne Rooney var tent på å returnere til Premier League, med ti managere sparket denne sesongen har mulighetene vært mange muligheter. United-legenden ble likevel på sin post hos D.C United og har startet sesongen med fire poeng på de første fire MLS-kampene. Nå hentes viktig forsterkning fra Premier League.

Nottingham Forest endret troppen totalt etter opprykk til Premier League før denne sesongen, Steve Cooper har brukt de første syv månedene på å finne ut hvilke spillere han egentlig har bruk for i troppen denne sesongen. Alt annet enn trygg på overlevelse i Premier League har Forest bestemt seg de kan avse Lewis O’Brien.

LES: Roy Hodgson tilbake i Premier League!

24-åringen ble hentet til Forest fra Huddersfield Town i 2022, nå bærer det på utleie til Mr. Rooney på andre siden av atlanteren.

Den sentrale midtbanespilleren er tydeligvis en favoritt hos Rooney, som fikk grundig erfaring fra nest øverste divisjon som Derby-trener 2020-22.

-Lewis har vært en av de beste spillerne i Championship de siste sesongene. Han leser spillet godt og skaper målsjanser. Å hente ham på leie fra Forest er en god handel for oss, han vil være en glimrende forsterkning til midtbanen vår, sier Rooney til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Norges største stjerne ikke med mot Spania!

O’Brian har fått med seg 13 Premier League-kamper for Forest, men har vært utenfor kamptroppen siden midten av januar. Nå skal det jages scoringer for Rooney.