(c) Bilde: IKStart: Mathias Bringaker og Karlsen

Start har idag signert en treårskontrakt med Mathias Bringaker. 21-åringen kommer fra Viking.

– Mathias er en sulten, norsk spiller, som vil tilføre spennende ferdigheter til angrepet vårt. Han er hurtig, gjennombruddshissig og veldig bevegelig. Vi tror han har potensial til å bli en god målscorer i Eliteserien. Selv om han nettopp har fylt 21 år, så har han allerede spilt rundt 50 kamper i Eliteserien, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

Les: «Stopp bussen jeg vil av»

Bringaker kom inn i andre omgang og markerte seg positivt da Start og Viking møttes til treningskamp forrige helg. Nå flytter han ned til Kristiansand for å fortsette karrieren på Sparebanken Sør Arena.

– Det føles bra å komme til Start. Det er en klubb på vei oppover, med store ambisjoner. Jeg er veldig glad for å komme til klubben, sier Bringaker, som kom til Viking som juniorspiller i 2013.

– Jeg har hatt fem fantastiske år i Viking, men jeg følte dette var riktig tidspunkt å ta det neste steget på, sier Bringaker, som trives på Sørlandet.

– Vi har hatt hytte i Lyngdal i mange år. Jeg har alltid trives veldig godt på Sørlandet, og er sikker på jeg kommer til å trives nå også.

Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

– Jeg er en spiller meg høy fart, som er god foran mål, en målsnik. Jeg er også en spiller som alltid gir 100 prosent på banen, sier han.

 

Sjekk ut oddsen