(c) Bilde: Sogndal: Tomas Kristoffersen

Sportssjef i Sogndal Håvard Flo er ikke glad for å ta farvel med midtbanespiller Tomas Kristoffersen. Det ble totalt 41 kamper for Sogndal og to mål siden han kom fra Tromsdalen i august 2019.

Kristoffersen gjennomførte medisinsk test i Bergen i formiddag. Deretter signerte han en avtale frem til sommeren 2022 fPremier Leagues beste signerer for merør han stakk direkte på Åsane-trening. – 27-åringen startet 27 seriekamper da han spilte for Åsane i 2018-sesongen.

Les: Premier Leagues beste signerer for mer

  • «Det er ikkje lett å ta farvel med Tomas» sier Håvard Flo på Sogndal sine sider og fortsetter. «Han har vore her i litt meir enn halvtanna år og det er ein fantastisk gut som no skal fortsetja karrieren sin i Bergen».

Tomas var godt likt i laget og ble visekaptein, men etter hvert ble det lite spilletid og derfor valgte Tomas å gå videre.

Nå er han på plass i Åsane og fornøyd med situasjonen: «Jeg trivdes utrolig godt i Åsane den sesongen jeg spilte her, og da muligheten for å komme tilbake bød seg var det noe jeg virkelig ønsket»

Les: Vegetarianer klager på kjøtt i Bacon Crisp