Marco Rose takker og bukker.. (foto: rb leipzig, twitter)

Nå trakk Rouven Schrõder seg som sportsdirektør hos Schalke 04 med umiddelbar effekt i oktober 2022, men har likefullt del av ansvaret for at klubben igjen styrer på stø kurs mot nedrykk. For RB Leipzig er det tydeligvis jobben Schröder gjorde før Schalke 04 returnerte til Bundesliga som betyr noe.

Schrõder ble hentet inn som sportsdirektør for klubben som nå er på sin 10. trener siden 2019 (inklusiv vikarer) i mai 2021. Her gjorde han sakene godt med å selge og kjøpe de riktige spillerne som ga Schalke 04 direkte opprykk. Dessverre var det bare godt nok for Bundesliga 2.

LES: Krever 5 kampers karantene på Bruno Fernandes

RB Leipzig bekrefter at de har ansatt Schröder for å styre butikken.

-Rouven Schröder var vår foretrukne kandidat til jobben som sportsdirektør, og vi er derfor meget fornøyde med at det lykkes oss å ansette ham. Han kommer med en masse ekspertise og har sine tidligere jobber bevist sine kvaliteter, sier Leipzig-boss Max Eberl til klubbens hjemmeside.

Interessant er det at Schröder hos Schalke 04 var ansvarlig for det klubben selv beskriver som den største «ombygging» av troppen i klubbens historie. Lukter vi større endringer på gang hos RB Leipzig?

LES OGSÅ: Betaler over to millioner for å slippe VM-spiller de omtaler som «løgner» og «selvpromoter»

Vi ønsker partene lykke til.